CULTIDELTA

Benvinguts

Inspirats per la pròpia expressió de la natura, a Cultidelta oferim una àmplia selecció d´espècies autòctones i mediterrànies per a projectes de jardineria amb baixos requeriments hídrics i obres mediambientals. A més, donem suport tècnic al client segons les necessitats de cada projecte.

Els nostres valors, les arrels de tot creixement

Sostenibilitat

En el context actual de canvi climàtic, ens comprometem amb l'entorn potenciant l'ús d'espècies amb requements hídrics baixos, sempre fent ús responsable dels recursos naturals, especialment de l'aigua. Racionalitzem el reg i els adobaments per aconseguir plantes més endurides per aconseguir una major adaptabilitat al medi.

Passió

Conreem il·lusió i passió per les espècies mediterrànies. Intentem transmetre els nostres coneixements perquè l‟ús d‟aquest tipus d‟espècies sigui l‟adequat, és a dir, que no sigui una moda sinó una solució.

Atenció al client

Per a la nostra empresa, és fonamental la confiança amb el client, basada en la transmissió d'informació tècnica. Cada client i cada projecte és un repte per a nosaltres i intentem aportar la solució per a cada situació, aportant un punt de vista realista i sobretot tècnicament viable.

Innovació

Les plantes mediterrànies són un món infinit on queda molt per descobrir i sobretot saber aplicar correctament en cada projecte. A Cultidelta observem les plantes a la natura, als jardins que visitem, als nostres jardins experimentals, al dia a dia del nostre viver i és així com arribem a conèixer els processos de cada espècie. I també ens equivoquem, que encara que ens molesti, és un factor fonamental per a l'aprenentatge.

Sol·licita’ns un catàleg d’espècies

CULTIDELTA

Si estàs interessat/da en conèixer el nostre món de plantes mediterrànies, pots sol·licitar el nostre catàleg a través del següent formulari:

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si tens alguna pregunta o necessites ajuda per triar les plantes adequades per al teu projecte o jardí!

 • Més de 1.000 espècies autòctones i mediterrànies.
 • Promovem un concepte de jardineria respectuós amb el medi ambient.
 • Experiència basada en col·laboracions en projectes a gairebé 30 països.
 • Oferim un assessorament específic per a cada projecte.
 • Responsabilitat mediambiental.
asset

Introduïu els detalls en el següent formulari:


  CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

  CULTIDELTA, SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:

  Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y ser

  CULTIDELTA

  Notícies recents