Sobre nosaltres

CULTIDELTA

Qui som

La nostra empresa està especialitzada en la producció i comercialització de plantes autòctones de les àrees mediterrànies, destinades a obres de tipus mediambiental o jardineria de baix consum hídric.

La cada vegada més important sensibilització de la societat cap al medi ambient, fa que sigui més important l'ús d'espècies que s'adaptin perfectament a la zona d'implantació. És per aquest motiu que Cultidelta, des de la seva creació en 1999, ve desenvolupant la tasca de produir una gran diversitat d'espècies aptes per a diversos ecosistemes o utilitats, seleccionades pels seus paràmetres de tolerància a la sequera, potencial ornamental o altres fins que puguin ser interessants.

Recerca i desenvolupament

A més a més, comptem amb un departament tècnic que està contínuament fent una tasca de recerca i desenvolupament, col·laborant en la redacció o modificació de projectes, aportant les solucions tècniques més adequades per a cada cas.

Entorn Natural

Aquesta tasca la desenvolupem des del nostre entorn privilegiat, a Amposta, 180 km al sud de Barcelona, entre el Parc Natural dels Ports, zona muntanyosa d’alt valor ecològic amb la presència de boscos relictuals i el Parc Natural del Delta de l’Ebre, una de zones aiguamolls i sistemes dunars més importants de la Mediterrània.