DeltaLand

CULTIDELTA

DeltaLand

Des de Cultidelta, com que som un equip humà inquiet, sempre havíem tingut ganes d’organitzar algun esdeveniment relacionat amb el paisatgisme mediterrani, però l’absorbent dia a dia mai no ens havia fet decidir a fer el pas. Però el març del 2.022, gràcies a la paisatgista Susana Brosed, coneixem el famós paisatgista i escriptor anglès Noel Kingsbury i aquest ens anima a desenvolupar aquesta idea que ja teníem al cap i és així com vam crear la primera edició de Garden Masterclass Spain, que es celebraria a finals d’octubre del mateix any.

Aprendre

Aquesta primera edició, organitzada des del nostre desconeixement de la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments, però amb moltes ganes d’aprendre, es va basar en dos dies amb un programa idèntic, una conferència a càrrec de Noel Kingsbury, una altra del paisatgista espanyol Fernando Martos i una visita al jardí experimental de Cultidelta, amb una restricció d’uns 40 assistents al dia a causa de la limitació de l’espai on es va celebrar. I quina va ser la nostra sorpresa quan unes 40 persones no van poder assistir-hi per estar ple el nombre de places.

Cicle

L’èxit de participació, el volum de contactes generats entre professionals i sobretot el suport mostrat pels assistents i les ganes de repetir l’esdeveniment ha portat a continuar amb aquest cicle de conferències amb la voluntat de consolidar-se com un esdeveniment anual, fix al calendari i sobretot de referència al món del paisatgisme mediterrani i naturalista.

DeltaLand

I és així com després de reflexionar, buscar els punts de millora i amb la mateixa il·lusió o fins i tot més, hem decidit que aquest cicle de conferències passi a anomenar-se DeltaLand. Un nom que considerem que uneix el paisatge, la terra, la llum i la natura amb aquest paisatgisme naturalista de caràcter mediterrani. La fusió de la natura amb l’acció humana per domesticar-la per crear aquests espais de connexió.
349510eb-eb41-4dac-b976-f8d205f8af87

DeltaLand 23′ se celebrarà el divendres 20 i dissabte 21 d’octubre, a la nostra ciutat, a Amposta, a l’Auditori Municipal. Dos dies intensos, amb vuit conferències repartides en diferents àmbits, disseny, gestió i coneixement de plantes i tres petxakutxes, amb ponents de gran prestigi que ens aportaran la seva visió del paisatgisme naturalista.
La primera conferència que podem avançar-vos serà a càrrec de la paisatgista argentina Amalia Robredo, un referent internacional en aquest tipus de paisatgisme, amb un auge importantíssim a Amèrica del Sud.

Des d’aquesta pàgina web informarem puntualment sobre els ponents i actes complementaris, així com a través del nostre compte d’instagram @cultidelta , però ja us convidem a inscriure-us al formulari inferior, ja que el nombre de places estarà restringit a 150 persones (únicament professionals ).
El preu d’inscripció serà 220 € i inclourà l’assistència a les conferències i els dos esmorzars i dinars.

Un cop rebuda la informació del formulari rebreu un email amb les dades per poder fer el pagament, mitjançant transferència bancària.

    Success! Tu mensaje ha sido enviado.

    Error! Hubo un error al enviar el mensaje
    CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

    CULTIDELTA, SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

    Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.